(ВІДЕО) Агресивний порушник кордону виявився ще й браконьєром

НАЗАД
18 лютого 2020 14:39

У човні чоловіка, якого в Біляївському районі Одещини затримали за порушення кордону, виявили 420 раків.

Під час несення служби дільничний інспектор прикордонної служби відділення «Яськи» помітив човен на Дністрі. Прикордонник сповістив підрозділ, адже у закритий навігаційний період вихід на воду маломірних плавзасобів заборонено. Крім цього порушення, чоловік човном ще й незаконно перетнув кордон – підплив ледь не до молдовського берега річки.

Група реагування, що прибула на місце, затримала порушника, але той почав лаятись та агресивно поводитись. Затриманий заспокоївся, лише коли на його зап’ястях замкнулися кайданки. Згодом з’ясувалося, що він є громадянином України.

За цим фактом проінформовано співробітників Державного агентства рибного господарства та Нацполіції. В результаті човняру доведеться відповідати у суді за чотирма статтями КУпАП.

Адмінпротоколи за трьома статтями на нього оформили співробітники Держприкордонслужби: за незаконне перетинання кордону, за злісну непокору прикордонникам, за порушення прикордонного режиму. Ще один протокол, за порушення правил використання об'єктів тваринного світу, склали  співробітники Держагентства рибного господарства.

Незаконно виловлені 420 раків випущено у річку Дністер, а знаряддя лову та човен вилучено до рішення суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси